Digitala trapphustavlor med många funktioner

Uppdatera och informera boende och besökare i fastigheten snabbt, enkelt och snyggt. Sluta med alla lappar i trapphuset!

Vårt system är förberett för integration med Passad, som är ett informationshanteringssystem för bostadsbolag och bostadsrättsforeningar.

Läs vår broschyr Kontakta oss

Information & service med digitala entretavlor

Ge dina fastigheter ett lyft med hjälp av digitala trapphustavlor som erbjuder information och service till både boende / medarbetare och besökare. Våra system kan utrustas med en mängd smarta funktioner och du väljer själv vilken information som ska visas. Från adresslistor för boende och kontaktuppgifter till fastighetsservice till bokning av tvättstuga och gemensamma lokaler. Våra displayer är gjorda för att snabbt tillhandahålla viktig information och praktisk service för den som bor i eller besöker dina byggnader.

Slipp plottriga lappar med inaktuelll information och fel namn i trapphusen.En stor fördel med att välja digitala trapphustavlor är just att det går att uppdatera informationen i realtid. Det är inte bara praktiskt när nya boende eller företag flyttar in och ut i dina fastigheter utan kan även användas för att dela viktig information som gäller för många fastigheter - utan att du eller dina medarbetare behöver åka runt till varje hus. Ni kan lätt uppdatera allt på distans från kontoret eller valfri plats med internetuppkoppling då våra system är molnbaserade.

Vill du få mer information och en demonstration av våra lösningar? Kontakta oss så berättar vi mer!

Mjukvara för andra system

Har du ett annat system eller inget alls?

Vi har möjlighet att hämta information om exempelvis hyreskontrakt för att visa på era digitala trapphustavlor om ni har dessa i ett annat system idag. Har ni inte något annat system så finns möjlighet att hantera dessa i vårt eget molnbaserade InfoView-system.

Läs mer om InfoView

Mjukvara anpassad för Passad

Har du systemet Passad?

Albergo InfoScreens är anpassat för integration med Passad. När du ändrar/uppdaterar information i Passad ändras informationen automatiskt på skärmarna.

Har ni Passad idag så kommer våra trapphustavlor att passa utmärkt för att modernisera era trapphus.

Kontakta oss

Du väljer vad du vill visa på skärmen

Du kan välja att anpassa en av våra mallar till den färgskala eller design du önskar.
Nedan visas ett par exempel på lämpliga layouter.

Exempelmall för liggande skärm

 • Adress/väder/datum/tid
 • Boenderegister
 • Nyheter
 • Kontaktinfo
 • Energiförbrukning

Exempelmall för stående skärm

 • Adress/väder/datum/tid
 • Boenderegister
 • Nyheter
 • Kontaktinfo
 • Energiförbrukning
 • OVK/Energideklaration

Smarta alternativ för våra system

Våra digitala trapphustavlor och entretavlor kan utrustas med en mängd smarta funktioner som exempelvis kortläsare (även för ID/mobil) som ger tillgång till specifik information, touchscreen för att kunna söka eller fylla i information, knappsats för koder eller porttelefon och rörelsevakt som aktiverar skärmen när någon befinner sig nära den.

De stora möjligheterna till anpassning gör att ni kan få en vy som visar just det som ni behöver i varje fastighet. Ett kontorshus kanske har behov av att visa vilket företag som sitter på en viss våning och bokning av lokaler medan ett bostadshus kan visa aktiviteter som gårdsstädning och information om hyresgästens hyreskontrakt och kanske viktig samhällsinformation. Ett flertal av våra kunder har olika typer av fastigheter och uppskattar just den typen av flexibilitet så att rätt information visas på rätt plats.

Därför skall du välja Albergos digitala entretavlor

Varje skärm kan göras helt unik

Våra digitala trapphustavlor kan utrustas med t.ex. kortläsare, rörelsevakt, knappsats, touchscreen och vandalsäker

Läs mer

Lätt att integrera med flera olika system

Enkel integration och koppling till med olika typar av affärssystem, ordersystem, webbsidor, RSS-flöden etc.

InfoView

Passar alla typer av företag

Behöver du enstaka skärmar, har du ett större företag eller en rikstäckande butikskedja? Vi kan anpassa våra lösningar just för dina behov.

Kontakt

Finansiera själv eller via reklam

Som ett alternativ till köp kan du erbjuda reklamplats på dina skärmar och på så vis sänka kostnaderna.

Reklamplats

Vi guidar dig till den bästa lösningen

Varje kund är unik och behöver en personligt anpassad lösning. Våra system inom digitala entretavlor och digitala trapphustavlor är flexibla och anpassningsbara för att passa de flesta önskemål.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Eller ring oss så berättar vi mer!

Kunder berättar

Gästrike Fastigheter valde Albergo Info

"Albergos trapphustavlor passar oss perfekt!"

- Herman Ehn, Gästrike Fastigheter

Fler kundcase