Kundcase

Exempel på kunder och uppdrag vi har haft

Här nedan kan du kortfattat läsa om de kunder som vi har installerat och driftar våra informationsskärmar hos.

Digitala trapphustavlor

Gavlegårdarna

Gavlegårdarna använder våra skärmar i fler än 350 trapphusentréer. Tack vare att våra skärmar är kompatibla med PASSAD så sköts en stor del av innehållet på skärmarna, som boenderegister, meddelanden och nyhetsflöden automatiskt.

Digitala trapphustavlor

Gästrike fastigheter

Målsättningen för Gästrike fastigheter är att installera digitala trapphustavlor i samtliga sina entréer. I Albergo InfoView så uppdaterar man hyreskontrakten så att rätt namn dyker upp samma dag som hyresgästen flyttar in.

Genom att tillåta en del av skärmen vara tillgänglig för externa aktörer att visa sina budskap så finansierar sig trapphustavlorna till stor del själva.

Infoskärmar

Padelhallen Gävle

Möjligheten att välja vilka budskap som visas på vilka skärmar och att kunna hämta bokningar och matchresultat online för visning på skärmarna, gjorde att Padelhallen valde Albergos lösning i konkurrens med andra leverantörer.

Padelhallen tillåter även andra företag att visa sina budskap på skärmarna, vilket finansierar skärmarna och även ger ett överskott.

Infoskärmar

Fyshuset

Precis som Padelhallen så ser Fyshuset möjligheterna med att ha infoskärmar som kan hämta information om exempelvis tävlingar och produkter och presentera detta automatiskt.

Fyshuset låter även externa aktörer och producentera presentera sina budskap på skärmarna och finansierar på så vis hela systemet.

Digitala trapphustavlor

BRF Sätra (HSB)

Kombinationen av att modernisera entréerna till sina hus och underlätta administrationen vid in- och utflytting tilltalade BRF Sätra.

Man valde även att låta en del av skärmytan vara tillgänglig för annonsörer för att på så vis finansiera trapphustavlorna.

Infoskärmar

Tempo Brynäs

Albergo Infos prisvärda lösning för digital butiksreklam passade Tempo Brynäs utmärkt. De hade tittat på andra alternativ tidigare men de var antingen för dyra eller för komplicerade.